Skal du bygge nyt eller sammenlægge lejligheder?

Hos Byggedesign.dk v/Poul Rafael Marquez Frank tilbyder vi gennemsigtig byggerådgivning til privatpersoner, der ønsker at tilbygge eller udbygge deres ejendom. Vi tilbyder professionel rådgivning, der hjælper enkeltpersoner med at navigere gennem byggeprocessen, fra planlægning til færdiggørelse. Byggerådgivning sikrer, at byggeprojektet udføres korrekt og i overensstemmelse med de gældende bygningselementer og forskrifter.

27505610Kontakt os

Fordele ved Byggedesign.dk som byggerådgiver:

  1. Planlægning og design: Vores rådgivning hjælper med at udvikle en klar plan for jeres byggeprojekt. Vores viden og kreativitet skaber overblik over muligheder og designs, der opfylder dine ønsker og behov.
  2. Byggetilladelse: Vi hjælper med at indhente alle de nødvendige tilladelser og har dialogen med kommunen.
  3. Budgettering og økonomisk rådgivning: Vi hjælper også med at udarbejde økonomisk budget og kan hjælpe med indhentning af tilbud fra anerkendte og dygtige håndværkere.
  4. Kvalitetskontrol og tilsyn: Vi kan udføre kvalitetskontrol for at sikre, at arbejdet udføres i overensstemmelse med de specificerede standarder og kvalitetskrav.
  5. Færdigmelding: Vi sørger også for at færdigmelde byggeriet og sørge for at lovkrav er overholdt i forbindelse med dit byggeri.

Byggerådgivning i København, Amager, Hvidovre og Rødovre

Vi tilbyder professionel og effektiv byggerådgivning og byggeteknisk rådgivning, som giver dig et overskueligt overblik over dit projekt. Vores erfaring og kompetencer giver os mulighed for at hjælpe med hele processen fra plantegninger og 3D-visualiseringer til myndighedsgodkendelser og færdigmelding.

Skal du bygge en tilbygning eller en 1. sal? - Gør brug af byggerådgivning

Det kan være en jungle som privatperson at tilbygge. Derfor er det en god idé at vælge en pålidelig byggerådgiver til projektet, så du undgår uforudsete problematikker, som kan blive dyrt. Hos Byggedesign.dk har vi mange års erfaring i branchen og den nødvendige viden for at kunne hjælpe og rådgive.

Lad os danne et overblik over dit byggeprojekt med byggerådgivning

Vi sidder klar ved telefonen til at rådgive og komme med et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 27 50 56 10 eller på mail pf@byggedesign.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.