Sammenlægning af lejligheder i København, Amager og Frederiksberg

Hos Byggedesign.dk tilbyder vi rådgivning og vejledning gennem hele processen med sammenlægning af lejligheder i København, Frederiksberg, Amager og Hvidovre. Vi kan sørge for myndighedsgodkendelser og kommunikationen til kommunen gennem hele processen, så du slipper for selv at håndtere ansøgningen og de nødvendige dokumenter.

27505610Kontakt os

Hvorfor er det en god ide at sammenlægge lejligheder?

Lejlighedssammenlægning er ofte en udvej når der ønskes mere plads eller ændringer i plantegningen. Ved at kombinere to eller flere lejligheder kan man opnå større fleksibilitet i indretningen og skabe et mere rummeligt og funktionelt hjem. Sammenlægning af lejligheder kræver typisk tilladelser og godkendelser fra kommunen og myndighederne. Der skal udføres tekniske beregninger og undersøgelser, som skal gå i hånd med det arkitektoniske, for at vurdere den strukturelle og tekniske mulighed for at sammenlægge lejligheder.

Fordele ved sammenlægning af lejligheder:

Øget boligværdi: Værdien stiger ofte, da der skabes mere funktionalitet og bedre rumfordeling. 
Mere plads: En sammenlægning vil skabe mere plads og bedre fordeling af rum og arealer. Det giver mulighed for at skabe den plads i mangler. 
Eget præg: En sammenlægning giver mulighed for at kunne præge rumfordelingen og plads som i ønsker det. Der kan skabes et hjem efter specifikke ønsker og behov med indretning og funktionalitet.

Vælg en samarbejdspartner til sparring ved sammenlægning af lejligheder

Sammenlægning af lejligheder kræver godkendelser og undersøgelser. Det er derfor en god ide at arbejde sammen med en sparringspartner, som kender reglementer på området. Det er vigtigt at sikre, at ændringerne overholder gældende bygningsreglementer og andre juridiske krav. Det er vigtigt at arbejde sammen med professionelle, såsom entreprenører og arkitekter, der har erfaring med at skabe større plads til familier eller give mulighed for at tilpasse boligen til specifikke behov.

Skab en unik og tilpasset boligløsning med sammenlægning

Få drømmene realiseret med byggedesign.dk. Vi har hjulpet mange med sammenlægning af lejligheder på Frederiksberg og i København. Kontakt os i dag for at starte processen med en uforpligtende samtale. Kontakt os på telefon 27 50 56 10 eller på mail pf@byggedesign.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os her