Tilbygninger og lovkrav

Hos Byggedesign.dk v/Poul Rafael Marquez Frank kan vi hjælpe med alle lovkrav til tilbygninger omkring Amager, København, Frederiksberg og Hvidovre. Når det gælder tilbygninger, sommerhuse, carporte, skur, annekser og drivhus på ens ejendom, er det vigtigt at være opmærksom på de forskellige lovkrav og regler, der gælder. At vælge professionel hjælp til at navigere gennem processen med byggetilladelser kan være en god ide for at sikre, at du overholder nedenstående krav. Vi har også kompetencerne til at skitsere arkitekttegnede tilbygninger.

  1. Bygningsreglement: Sørger for at alle tekniske forskrifter og regler for tilbygninger, der skal overholdes ved tilbygninger, der indeholder bl.a. krav til isolering, konstruktion, ventilation og brandsikkerhed.
  2. Byggemyndigheder og byggetilladelser: Tilbygninger kræver normalt ikke tilladelse fra de lokale myndigheder. Man skal dog indsende en byggeansøgning, der omfatter tegninger, beskrivelser og andre nødvendige dokumenter.
  3. Lokalplaner og servitutter: I visse områder kan der være lokalplaner og servitutter, der påvirker, hvad man kan bygge på sin ejendom.
  4. Konstruktion og visualisering: Hos byggedesign.dk kan vi også hjælpe dig med skitseprojekter, plantegninger og 3D-visualiseringer af konstruktioner, så du kan skabe overblik over projektet.

27505610Kontakt os

Lad byggedesign.dk hjælpe dig med at komme i gang med din tilbygning

Hos Byggedesign hjælper vi jer trygt i mål med jeres projekter og ønsker. Vi sørger for at ansøgningen er korrekt udfyldt med alle de nødvendige materialer og dokumenter. Vi hjælper med at visualisere jeres drømme og kan hjælpe med plantegninger og idegenerering omkring tilbygninger, udestuer m.m. Vi har det nødvendige udstyr for at kunne illustrere og visualisere tegninger og skitser i 3D. Vi hjælper også med at undersøge lokalplaner, reglementer og servitutter, der måtte være, så vi danner os et klart overblik over muligheder, vi kan arbejde videre med.

Tilbygninger og byggetilladelser

Ved at vælge byggedesign.dk til at hjælpe med at skaffe alle de nødvendige godkendelser hos myndigheder og kommuner, sikre vi at alle trin og lovkrav bliver overholdt og håndteret korrekt. Det kan minimere risikoen for forsinkelser, afvigelser fra reglementer og potentielle problemer i fremtiden. Vi har den nødvendige ekspertise og erfaring til at sikre en glat proces og et vellykket resultat.

Kontakt os for hjælp til din tilbygning

Vi er klar til at hjælpe dig videre med processen, så du kan komme i mål med din tilbygning, carport, skur, udestue m.m. Ring til os på telefon 27 50 56 10 eller send os en mail på pf@byggedesign.dk. Du kan også altid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os her