​Renovering

​Det at renovere kan have flere årsager, alt fra at give ejendommen et mere tidsvarende udtryk, forbedre brugsværdien eller højne ejendommens værdi.

Hvad årsagen end er til at renovere boligen, vil der med garanti opstå en række spørgsmål som vi kan hjælpe med at besvare.

Der kan spares flytninger, hvis huset indretning tages op til revision, og der eventuelt laves en omfattende eller fuldstændig indvendig ombygning.

De mest populære ombygninger er sammenlægning af stue og køkken til et køkken-alrum og udvidelse eller ændring og ny indretning af baderum og toiletter med ny sanitet.

Mange parcelhuse med sadeltag har store udvidelsesmuligheder i tagetagen ved 45 graders taghældning.

Tilbygning

​En tilbygning kræver til forskel fra en ombygning, at to funktionsplaner – det eksisterende hus, indretningsplan og tilbygningens plan – kombineres funktionelt. Dette gælder, uanset om tilbygningen er i stue plan eller op af i form af en ny førstesal. Her handler det om det funktionelle, der naturligvis skal sammenholdes med arkitektur, konstruktioner og holdbarhed.

Overordnet set er nøgleordet fleksibilitet, når funktionalitet og brugsværdi af tilbygningen skal bearbejdes både i idefasen og myndighedsfasen.

Vores koncept er ganske enkelt:

  1. Vi aftaler et gratis og uforpligtende møde
  2. Du får et fast tilbud, ud fra vores trin-koncepter.
  3. Vi skitserer, indhenter byggetilladelse og sikrer dig at du kommer til at bygge til tiden og til den rette pris.