Et fastpriskoncept

Ønsket om en tilbygning og - eller ombygning udspringer normalt ud fra et ønske om mere plads, eller at husets indretning/ stand ikke opfylder familiens nuværende krav til en moderne tidssvarende bolig.

Uforudsete udgifter i forbindelse med et byggeforløb, er ikke usædvanligt i byggeprocessen, Byggeprojektet kan derfor blive en dårlig oplevelse. Det har vi lavet om på.

Vi tilbyder arkitektbistand og byggerådgivning til faste priser, Byggedesign har erfaret, at bygherrer bliver mere trygge omkring et byggeprojekt, hvis de fra starten får et økonomisk overblik, som ikke skrider undervejs.

Vi opererer med en trin løsning der giver dig et overblik over priser og forløb fra ideoplæg til færdige tegninger til byggeri.

Hvad indeholder de forskellige trin?

De forskellige trin indeholder relevante ydelser, som er essentielle i de forskellige projektfaser. Nogle har brug for en slags ydelser, mens andre har behov for andre. Derfor bestræber vi os på, at give bygherreren den helt rigtige kombination af ydelser, der sikrer en gennemsigtig byggeproces. Eksempler på disse ydelser er idéudvikling, 3D-visualiseringer, økonomiske overslag, fagspecifikke arbejdsbeskrivelser og afleveringsforretning med kritisk gennemgang af byggeriet.

Aftal et gratis og uforpligtende møde

Vi tager os gerne tid til et gratis og uforpligtende introduktionsmøde, hvor vi gennemgår dit projekt.​