Byggedesign startede op i 2010 og har adresse i Tårnby. Vore kernekompetencer er tegning og projektering af opgaver indenfor nybyggeri, om- og tilbygninger, både for private kunder og offentlige bygherrer.

Vi har en pragmatisk indstilling til de stillede opgaver, som løses med udgangspunkt i bygherren ønsker og ideer, den arkitektoniske sammenhæng og hensynet til tiden og økonomien i det enkelte byggeprojekt.

 

Alle opgaver løses med lige stor vigtighed

og da løsningen af en opgave er altafgørende for resultatet, arbejdes der ofte med flere muligheder i opstartsfasen, indtil der er opnået et resultat der forener behov og fremtidige funktionskrav.

Vi har fokus på materialevalg og håndværksmæssig udførsel og mener at det bedste resultat fås gennem et tværfagligt samarbejde med alle involverede parter.
Vi har et bredt netværk til andre beslægtede faggrupper, således at vi er i stand til at varetage enhver rådgivningsopgave

​Min lyst og interesse for design og formgivning, er hovedårsagen til at byggedesign.dk blev startet i 2010. Min baggrund er en håndværksmæssig uddannelse, suppleret med økonomi og lederkurser og en uddannelse som konstruktør i 2000. 

Jeg har nogle længerevarende ansættelsesforhold bag mig, og har bl.a. arbejdet som konstruktør, med softwareudvikling og rådgivning og som projektansvarlig i byggeprojekter.

Byggedesign.dk

v/Poul Frank​​